مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران*)
یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی
دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت
ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد)
پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
آدرس پست الکترونیکی
اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول (پاسپورت دانشجو باید دارای حداقل اعتبار تا تاریخ ۳۰ آوریل سال آینده ی میلادی باشد)
فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت (در برخی موارد تنها بلیط رفت هم کفایت میکند)
پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو
پرینت رزرو هتل برای حداقل ۱۰ روز اول اقامت در ایتالیا
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 22، 25، 26، 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151