درباره ما

گروه آتیه آفرینان ایرانیان بزرگترین گروه اعزام دانشجو به خارج از کشور بهترین شرایط تحصیل در ایتالیا همراه با بورسیه تحصیلی را برای متقاضیان بوجود می آورد

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران*)
یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی
دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت
ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد)
پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
آدرس پست الکترونیکی
اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول (پاسپورت دانشجو باید دارای حداقل اعتبار تا تاریخ ۳۰ آوریل سال آینده ی میلادی باشد)
فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت (در برخی موارد تنها بلیط رفت هم کفایت میکند)
پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو
پرینت رزرو هتل برای حداقل ۱۰ روز اول اقامت در ایتالیا
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021