مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند (Italy)

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند – آشنایی با ایتالیا


ایتالیا واقع در اروپای جنوبی است و با کشورهای اتریش ، فرانسه ، واتیکان ، سان مارینو ، اسلوونی و سوئیس همسایه است. پایتخت ایتالیا شهر زیبای رم ، زبان مردمشان ایتالیایی و واحد پولشان یورو است. ایتالیا دارای آب و هوای معتدل فصلی است.
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاییست که با داشتن آثار و بناهای تاریخی از جمله کلیسای میلان ، برج پیزا ، کلیای سنت پیتر و... به یکی از کشورهای پر بازدید در جهان تبدیل شده است وشهرهای رم ، فلورانس و ونیز شهرهای هنری ایتالیا میباشند.


مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند – روش های مهاجرت به ایتالیا


1.اخذ ویزای تحصیلی
2.اخذ ویزای کار
3.مهاجرت از طریق ازدواج
4.مهاجرت از طریق تولد فرزند
5.سرمایه گذاری
در این مقاله میخواهیم به موضوع " مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند " بپردازیم.


مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند - مهاجرت به ایتالیا از طریق تولد فرزند


همانطور که میدانید اخذ اقامت از طریق تولد فرزند تابع قانون خاک و خون است. قانون خاک یعنی اگر فرزندی در کشوری به دنیا آید تابعیت آن کشور به او تعلق میگیرد و قانون خون یعنی فرزندی در کشوری که پدر یا مادر وی تبعه آن کشور باشند به دنیا آید ، خود فرزند تابع آن کشور است. ایتالیا قانون خون را به عنوان اصل قبول دارد و قانون خاک را به صورت فرع میپذیرد.
طبق قانون تولد در ایتالیا تا قبل از تاریخ اول ژانویه 1948 اگر مادر ایتالیایی و پدر غیر ایتالیایی بوده باشد تابعیت ایتالیا به فرزند تعلق نمیگرفت اما بعد از این تاریخ به فرزند مادر ایتالیایی تابعیت ایتالیا تعلق میگیرد.
در موارد زیر تابعیت ایتالیا به فرزند متولد شده تعلق میگیرد:
-اگر پدر و مادر نوزاد تابعیت ایتالیا را داشته باشد فرزند متولد شده به صورت خودکار تابعیت ایتالیا را میگیرد.
-اگر پدر و مادر نوزاد مشخص نباشد.
-فرزندی که پدر یا مادرش تابعیت ایتالیا را داشته باشد.
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در ایتالیا میتوانید با گروه آتیه آفرینان ایرانیان تماس بگیرید. 22226777-021

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج (Italy)

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج – آشنایی با ایتالیا


ایتالیا واقع در اروپای جنوبی است و با کشورهای اتریش ، فرانسه ، واتیکان ، سان مارینو ، اسلوونی و سوئیس همسایه است. پایتخت ایتالیا شهر زیبای رم ، زبان مردمشان ایتالیایی و واحد پولشان یورو است. ایتالیا دارای آب و هوای معتدل فصلی است.
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاییست که با داشتن آثار و بناهای تاریخی از جمله کلیسای میلان ، برج پیزا ، کلیای سنت پیتر و... به یکی از کشورهای پر بازدید در جهان تبدیل شده است وشهرهای رم ، فلورانس و ونیز شهرهای هنری ایتالیا میباشند.


مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج – روش های مهاجرت به ایتالیا


1.اخذ ویزای تحصیلی
2.اخذ ویزای کار
3.مهاجرت از طریق ازدواج
4.مهاجرت از طریق تولد فرزند
5.سرمایه گذاری
در این مقاله میخواهیم به موضوع "مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج" بپردازیم.


مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج – مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج


یکی از راه های مهاجرت به ایتالیا و اخذ تابعیت ازدواج با شخص ایتالیایی میباشد و فرقی نمیکند که مرد ایتالیایی با زن غیر ایتالیایی یا زن ایتالیایی با مرد غیر ایتالیایی ازدواج کند در هر دو مورد اشخاص میتوانند درخواست تابعیت ایتالیا دهند. شما پس از ازدواج با فرد ایتالیایی با پر نمودن فرم های مربوطه و آماده کردن مدارک مورد نیاز میتوانید تقاضای تابعیت ایتالیا را دهید.
اگر شما در ایتالیا به مدت دو سال با همسر ایتالیایی خود زندگی کنید میتوانید برای اخذ تابعیت درخواست دهید و اگر شما فرزندی داشته باشید این زمان به نصف کاهش میابد.
مهاجرت به ایتالیا از طریق ازدواج – مدارک مورد نیاز
-شناسنامه صادر شده از کشور مبدا + ترجمه شناسنامه
-پر نمودن فرم تقاضا که بایستی تمامی مواردی که شامل اطلاعات شخصی فرد میباشد پر گردد.
-ترجمه سابقه کیفری شخص
-رسید پرداختی 200 یورو
-کپی از اطلاعات شخصی متقاضی (ترجمه ایتالیایی)
برای کسب اطلاع از شرایط ادامه تحصیل در ایتالیا با گروه آتیه آفرینان ایرانیان تماس بگیرید. 22226777-021

ویزای توریستی ایتالیا

 

ویزای توریستی ایتالیا – آشنایی با ایتالیا


ایتالیا واقع در اروپای جنوبی است و با کشورهای اتریش ، فرانسه ، واتیکان ، سان مارینو ، اسلوونی و سوئیس همسایه است. پایتخت ایتالیا شهر زیبای رم ، زبان مردمشان ایتالیایی و واحد پولشان یورو است. ایتالیا دارای آب و هوای معتدل فصلی است.
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاییست که با داشتن آثار و بناهای تاریخی به یکی از کشورهای پر بازدید در جهان تبدیل شده است وشهرهای رم ، فلورانس و ونیز شهرهای هنری ایتالیا میباشند.


ویزای توریستی ایتالیا – شرایط اخذ ویزای توریستی ایتالیا


افرادی که میخواهند برای بازدید به ایتالیا بروند باید ویزای توریستی بگیرند که نوع این ویزا شنگن است و به مدت چند روزه تا 3 ماهه صادر میشود.
شما برای اقدام ابتدا باید فرم درخواست ویزا را پر کرده و از سفارت وقت بگیرید و زمان دقیقی برای وقت دهی سفارت نمیتوان تعیین کرد و زمانش ممکن است در طول سال متفاوت باشد. برای تعیین وقت شما باید با کنسول گری کشور ایتالیا در روزهای دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعات 7:30 تا 10:30 با شماره 22049628-021 تماس بگیرید. برای دانستن شرایط وقت دهی سفارت میتوانید به سایت کنسولگری ایتالیا مراجع نمایید.


ویزای توریستی ایتالیا – مدارک مورد نیاز


- فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت
- دو قطعه عکس رنگی جدید 4*3 که با عکس پاسپورت متفاوت باشد
- کپی از ویزاهای شنگن قبلی (در صورت وجود)
- ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی یا انگلیسی
- ترجمه فیش حقوقی برای کارمندان و برای مشاغل آزاد ترجمه جواز کسب
- ترجمه سند ملکی (در صورت وجود)
- پرینت گردش مالی 3 ماه اخیر
- 60 یورو پول نقد
- ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل برای دانشجویان
- ارائه ضمانت بازگشت
- برای فرزندان زیر 18 سال ارائه رضایتنامه پدر و مادر الزامیست
- رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما
- بیمه مسافرتی
گروه آتیه آفرینان ایرانیان
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور
دارای هفت مجوز رسمی از وزارت علوم
دارای مجوز رسمی از وزارت کار
شماره تماس 02122226777

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای کار (Italy)

 

مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای کار – آشنایی با ایتالیا


ایتالیا واقع در اروپای جنوبی است و با کشورهای اتریش ، فرانسه ، واتیکان ، سان مارینو ، اسلوونی و سوئیس همسایه است. پایتخت ایتالیا شهر زیبای رم ، زبان مردمشان ایتالیایی و واحد پولشان یورو است. ایتالیا دارای آب و هوای معتدل فصلی است.
ایتالیا یکی از کشورهای اروپاییست که با داشتن آثار و بناهای تاریخی از جمله کلیسای میلان ، برج پیزا ، کلیای سنت پیتر و... به یکی از کشورهای پر بازدید در جهان تبدیل شده است وشهرهای رم ، فلورانس و ونیز شهرهای هنری ایتالیا میباشند.


مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای کار – روش های مهاجرت به ایتالیا


1.اخذ ویزای تحصیلی
2.اخذ ویزای کار
3.مهاجرت از طریق ازدواج
4.مهاجرت از طریق تولد فرزند
5.سرمایه گذاری
در این مقاله میخواهیم به موضوع "ویزای کار ایتالیا" بپردازیم.


مهاجرت به ایتالیا از طریق ویزای کار – ویزای کار ایتالیا


امروزه ایتالیا یکی از کشورهای پیشرفته و جزو گروه 8 میباشد. یکی از روش های مهاجرت به ایتالیا اخذ ویزای کار میباشد و شما با زندگی ، کار و پرداخت مالیات بعد از 4 سال میتوانید برای اخذ شهروندی ایتالیا اقدام نمایید. شما برای اخذ ویزای کار ابتدا باید کارفرمایی در ایتالیا پیدا کنید که برای شما دعوتنامه کاری ارسال کند که برای انجام آن ابتدا باید سه ماه آگهی استخدام در ایتالیا بدهد اگر شخص مورد نظر پیدا نشد آگهی به مدت سه ماه در اتحادیه اروپا داده میشود و بعد از آن میتواند دعوت نامه کاری را برای شما ارسال کند.
با توجه به اینکه اخذ ویزای کاری ایتالیا سخت و پیچیده میباشد توصیه میشود که متقاضیانی که ایتالیا را برای اقامت خود انتخاب نموده اند ابتدا برای ویزای تحصیلی ایتالیا اقدام نمایند و پس از اتمام تحصیل برای کار اقدام کنند.
برای کسب اطلاع از شرایط تحصیل در ایتالیا با گروه آتیه آفرینان ایرانیان تماس حاصل فرمایید. 22226777-021

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران*)
یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی
دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت
ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد)
پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
آدرس پست الکترونیکی
اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول (پاسپورت دانشجو باید دارای حداقل اعتبار تا تاریخ ۳۰ آوریل سال آینده ی میلادی باشد)
فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت (در برخی موارد تنها بلیط رفت هم کفایت میکند)
پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو
پرینت رزرو هتل برای حداقل ۱۰ روز اول اقامت در ایتالیا
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

صفحه1 از2

معرفی آتیه آفرینان ایرانیان

گروه آتیه آفرینان ایرانیان با بیش از 14 سال تجربه دارای هفت مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری و دارای مجوز رسمی از وزارت کار ،تعاون و رفاه اجتماعی میباشد این موسسه دارای دفاتر همکاردر کانادا، اتریش، مجارستان، جمهوری چک، سوئیس، سوئد، اسلواکی، ایتالیا، اسپانیا، آمریکا، استرالیا، قبرس، آلمان، دانمارک و نروژ میباشد و دارای نمایندگی بیش از یکصد دانشگاه و دفاتر کاریابی در خارج از کشور هست

ثبت نام و ارزیابی رایگان

آدرس ما



بلوار میرداماد مابین خیابان حصاری و شنگرف ساختمان 138 طبقه 5 واحد 27
شماره تماس:22226777-10خط
فکس:22275151