درباره ما

گروه آتیه آفرینان ایرانیان بزرگترین گروه اعزام دانشجو به خارج از کشور بهترین شرایط تحصیل در ایتالیا همراه با بورسیه تحصیلی را برای متقاضیان بوجود می آورد

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی ایتالیا

ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی + یک نسخه کپی (توسط مترجمین مورد تایید سفارت ایتالیا در ایران*)
یک نسخه کپی از کلیه مدارک ترجمه شده و نیز مدارک فارسی
دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت
ضمانت نامه محضری و کلیه مدارک مالی (این مدارک باید یا نشان دهنده درآمد ماهیانه مجموعا ۵ میلیون تومان و یا سپرده مالی ۸۰ میلیون تومانی شخص ضامن دانشجو باشد)
پنج قطعه عکس ۴*۳ رنگی پشت نویسی شده به لاتین
آدرس پست الکترونیکی
اصل پاسپورت و یک نسخه کپی از صفحه اول (پاسپورت دانشجو باید دارای حداقل اعتبار تا تاریخ ۳۰ آوریل سال آینده ی میلادی باشد)
فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی با ضمیمه عکس ۴*۳
پرینت رزرو بلیط رفت و برگشت (در برخی موارد تنها بلیط رفت هم کفایت میکند)
پرینت حساب بانکی خود دانشجو با موجودی معادل ریالی ۴۰۰۰ یورو
پرینت رزرو هتل برای حداقل ۱۰ روز اول اقامت در ایتالیا
برای کسب اطلاعات بیشتر با گروه آتیه آفرینان تماس بگیرید. 22226777-021

اقامت در ایتالیا

اقامت در ایتالیا

راه های مهاجرت و اقامت در ایتالیا به شرح زیر می باشد :

1- مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری

2- مهاجرت و اقامت از طریق تحصیل در دانشگاه های ایتالیا

3- مهاجرت و اقامت از طریق کار

که توضیحات هریک از موارد بالا را به اطلاع می رسانیم :

مهاجرت و اقامت از طریق سرمایه گذاری

یکی از راه های اصلی سرمایه گذاری در ایتالیا ثبت شرکت می باشد ،طول مدت اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت 10 ماه  و پس از آن طبق قوانین ایتالیایی اگر شخص 5 سال در کشور ایتالیا اقامت قانونی داشته باشد می تواند برای اقامت دائم اقدام کند و پس از آن در خواست پاسپورت ایتالیایی دهد.

مهاجرت و اقامت از طریق تحصیل در دانشگاه های ایتالیا

مهاجرت به ایتالیا از طریق تحصیل به دلیل رایگان بودن و امکان ارائه بورسیه بهترین راه است که دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی و پیدا کردن کار در ایتالیا و پرداخت مالیات به دولت اقامت 5 ساله دریافت کرده و پس از آن میتوانند جهت اقامت دائم و پاسپورت ایتالیایی اقدام نمایند.

 مهاجرت و اقامت از طریق کار

جهت دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کار فرما در کشور ایتالیا شما را استخدام کند و قبل از آن به مدت 3 ماه در کشور ایتالیا و کل اتحادیه اروپا در روزنامه و اینترنت آگهی دهد اگر شخص مورد نظرشان یافت نشد می تواند برای شما دعوت نامه کاری ارسال نماید و دعوت کننده باید در مدارک نشان دهد توانایی تامین زندگی شما و خانوادتان را دارد . این پروسه کمی دشوار است و برای متقاضیان دانشجو در کشور ایتالیا بهتر می باشد.

 لطفا برای دریافت اطلاعات کامل اقامت در ایتالیا با گروه آتیه آفرینان تماس حاصل فرمایید 02122226777 

تمامی مشاوره های این مرکز بصورت رایگان می باشد.